Thursday, January 28, 2010

3 shocking style moments of the week

3 shocking style moments of the week
Din categoria "the most shocking style moments" ale saptamanii am ales trei celebritati care s-au remarcat in mod special si au starnit discutii aprinse pe forumurile si blogurile de moda.
In primul rand Amber Rose, prietena lui Kanye West. Celebrul cuplu de fashion victims/attention whores cunoscut pentru extravagantele vestimentare, a fost invitat la prezentarea lui Kris van Assche in cadrul Men Fashion Week de la Paris, eveniment la care Amber si-a facut aparitia intr-o rochie transparenta si decupata pe sub care a purtat doar un body in culoarea pielii. Rezultatul a fost un look 100% vulgar, dar cu care si-a atins scopul, acela de a atrage atentia.
Pe al doilea loc o plasez pe Victoria Beckham, care a fost vazuta in balerini, desi, acum ceva timp, declara ca nu se poate concentra in pantofi cu talpa joasa. Se pare ca Posh nu si-a schimbat parerea si prefera in continuare tocurile vertiginoase, dar are o problema destul de serioasa cu monturile.
Si, pe locul trei, vine Pamela Anderson. Nu pentru ca s-a imbracat deosebit, ci pentru ca a ales niste haine decente, nici prea scurte, nici prea transparente, nici prea decoltate.
Amber Rose si Kanye West


Victoria Beckham

Pamela Anderson la lansarea liniei de parfumuri Malibu by Pamela Anderson

credit foto: socialite life

No comments:

Post a Comment